Dealeri
Videovox Tuning cauta dealeri sau colaboratori in vederea deschiderii de filiale in toate orasele tarii. Prin colaborarea directa cu companiile de renume Dimensione Sport din Italia si Tuningfilesdin Norvegia putem oferi asistenta tehnica, interfete de tuning, optimizari soft si garantia produselor conform specificatiilor companiilor producatoare.

Oferim acum o oportunitate de afaceri, similar cu o franciza si suntem în cautarea de noi colaboratori care sa ni se alature echipei noastre. Daca sunteti interesat de o oportunitate de afaceri, atunci va rugam sa ne contactati. Nu trebuie sa aveti competente tehnice specifice, deoarece cu New Genius operatiunile de reprogramare ale unei masini sunt la indemana oricui. Veti fi instruit pentru a prelua fisiere din autoturismele clientilor si transmite catre noi pentru optimizarile necesare. Oferim un pachet complet cu un potential de castig excelent
Rapid-Tuning
Oferim posibilitatea de comercializare si instalare a modulelor Rapid Tuning pentru motoare diesel montate pe autoturisme, autobuze, tractoare, vehicule marine etc. Este cea mai simpla cale de tuning a caracteristicilor motoarelor, montarea fiind extrem de simpla iar instructiunile clare. Discount-urile oferite fata de preturile normale de end-user sunt extrem de tentante, iar investitia in echipamente auxiliare aproape inexistenta. Deasemenea oferim documentatia necesara si suport pentru instalarea modulelor. Interfata de programare poate fi cumparata la un pret redus sau chiar gratis in cazul achizitionarii a cel putin 3 module simultan. Pentru informatii suplimentare asupra conditiilor de distributie asteptam sa ne contactati, iar pentru disponibilitatea modulelor si caracteristici suplimentare accesati pagina RapidTuning.
Flash Tuning / Chiptuning
Activitatea de Flash Tuning / chiptuning implica diverse echipamente specifice, in principiu structurate in trei categorii principale:

  • Flash Tuning OBD - Interfata de citire/scriere prin mufa OBD a masinii. Majoritatea masinilor de fabricatie recenta pot fi tunate in acest mod. Este de departe cea mai simpla metoda, foarte folosita in practica, fiind in principiu suficienta pentru pornirea in activitatea de tuning. Interfata touchscreen propusa de noi este produsa integral in Italia de catre cea mai mare companie din domeniu, Dimsport, detaliile echipamentului putand fi vizualizate aici.


  • Flash Tuning BDM - Interfata de citire/scriere prin interfata BDM a centralei. Metoda este un pic mai laborioasa, necesitand demontarea centralei de pe masina si interventia in interiorul acesteia. Conectarea cu interfata se poate face prin lipirea unui soclu pe pad-urile BDM speciale in varianta standard sau printr-un suport special care asigura legatura fara necesitatea lipirii in interiorul ECU. Aceste metode sunt valabile practic pentru orice ECU, cu exceptia unor variante foarte vechi.


  • Chiptuning - La modele de masini fabricatie mai vechi de anul 2000 au fost instalate cu precadere memorii Eprom ce nu se puteau rescrie direct, acesta fiind motivul pentru care in cazul lor se poate intervenii decit printr-o operatiunea clasica de chiptuning cu inlocuirea epromului sau stergerea informatiilor cu lampa UV. Ceea ce trebuie retinut insa de proprietarii unor astfel de automobile (fabricatie mai veche de anul 2000) este faptul ca acest procedeu este mai complicat, necesita o atentie sporita si cunostiinte de electronica. Interventia presupune desfacerea calculatorului (ECU- Electronic Central Unit ), scoaterea epromului prin dezlipire si citirea prin intermediul unui aparat special - cititorul de eprom - a datelor pentru prelucrare. In acest mod se extrage informatia din memorie, se optimizeaza parametrii motorulu cu noile valori pentru ca apoi noua informatie sa fie scrisa intr-un alt eprom de acelasi tip si remontat in calculator fie prin adaugarea unui soclu, fie direct pe placa acestuia. Aceasta operatiune nu este deloc complicata si implica riscuri minime atunci cand este facuta in cadrul unei firme unde personalul este specializat in acest domeniu. Va sfatuim pentru aceasta operatie sa trimiteti calculatorul ECU la noi pentru modificare. Daca totusi doriti sa efectuati singuri aceasta operatie si detineti un echipament de citire/scriere pentru EPROM impreuna cu adaptoarele necesare, va putem furniza fisierul modificat pentru scrierea in memorie. La cerere putem furniza si echipamentul complet.


Din punct de vedere al accesului la fisierele de tuning, exista doua variante principale de interfete:

  • Interfete master – aceste interfete accepta fisiere provenite din orice surse. Sunt recomandate celor care au experienta in domeniu, in special celor care folosesc programe proprii pentru editarea fisierelor ECU. Interfetele master pot produce fisiere pentru echipamentele slave legate de acestea. Pretul acestor interfete este in principiu mare.


  • Interfete slave – aceste interfete accepta fisiere provenite numai de la master-ul cu care sunt legate, respective de la noi. Este varianta recomandata celor care incep activitatea de tuning, avand un prêt moderat si foarte mare siguranta in exploatare. Fisierele provenind din sursa sigura au probabilitate foarte mica de a produce probleme la calculatorul motorului.


Lista echipamente furnizate pentru inceputul activitatii de tuning (se poate achizitiona oricare varianta sau amandoua):

  • Kit programator OBD slave New Genius - 1800 euro

  • Kit programator BDM master Trasdata - 2400 euro


Suplimentar se pot furniza:

  • Suport metalic cu adaptoare pentru tuning BDM fara lipire

  • Adaptoare pentru orice tip de centrala cu interfata OBD mai veche
Cautam dealeri in vederea colaborarii si deschiderii de filiale in cat mai multe orase din Romania. Pentru colaborare sau orice informatie legata de aceasta activitate puteti sa ne contactati prin intermediul paginii de contact.