Profilul Companiei Videovox Group este un grup de companii private formate din specialisti care isi propune furnizarea de echipamente si servicii de inalta calitate. Domeniul de Activitate al Grupului Domeniul de activitate al grupului in domeniul auto acopera urmatoarele domenii:
  • Modificari software a calculatoarelor care controleaza motoarele (ECU) prin metodele Flash Tuning si ChipTuning - pentru autoturisme
  • Montare de module suplimentare pentru cresterea puterii motorului si imbunatatirea caracteristicilor functionale, cu tehologia RapidTuning - pentru autobuze, camioane, tractoare, vehicule marine etc.
  • Reparatii ale oricaror calculatoare si echipamente electronice montate pe autoturisme
  • Recalibrari ale numarului de kilometrii pentru borduri, necesare in cazul inlocuirii acestora
  • Diagnoza computerizata cu testere originale pentru autoturisme produse de grupul PSA (Peugeot, Citroen) si VAG (Audi, Volkswagen, Seat, Skoda)
  • Actualizari de software si harti pe sisteme de navigatie
  • Deblocari ale echipamentelor auto pentru vizionarea TV la orice viteza
  • Instalare de echipamente suplimentare – receptoare digitale TV, alarme cu sau fara pornirea motorului, car-kit-uri, faruri xenon, detectoare de radar, sisteme de navigatie etc.
Scurt Istoric Societatea Videovox Systems S.R.L., parte a grupului Videovox, a fost infiintata in 1993 ca societate comerciala cu raspundere limitata in baza legii 31/1991. Aceasta a fost fondata de un inginer electronist, avand ca obiect de activitate importul, proiectarea, productia, distributia si service-ul pentru echipamente electronice.

De la inceput a fost prezent un service performant pentru echipamentele importate. In anii urmatori s-au adaugat grupului firmele Videovox Impex, raspunzatoare cu importul de echipamente si Videovox Security, firma care comercializeaza produsele catre distribuitori. A fost creat oficial Videovox Service, care acum are contracte ferme cu diverse firme mari ca de exemplu: Pioneer, Alpine, Sony, etc. Cu o experienta in domeniu de peste 10 de ani, centrul de reparatii Videovox Service redefineste astazi notiunea serviciilor electronice de calitate.

In calitate de importator direct, grupul Videovox intretine excelente relatii de colaborare cu firme de prestigiu din Italia, Germania, Austria, Taiwan si Norvegia. Domeniul Auto Pentru ca pasiunea noastra pentru automobile nu are limite suntem obligati sa fim la curent si sa detinem cele mai noi tehnologii in domeniul optimizarilor electronice. In prezent detinem aparatura cu care putem face optimizari electronice la peste 80% din autoturisme direct prin mufa OBD in deplina siguranta si intr-un timp mult mai scurt decat un chiptuning clasic. Putem face deasemenea tuning si prin metoda BDM la centralele care nu suporta upgrade prin OBD, iar la limita putem folosi si sistemul clasic prin programarea separata a memoriilor dupa dezlipirea lor din centrala.

Tehnologia oferita de noi este acum la dispozitia dvs. prin intermediul noului sistem consola de scriere seriala New Genius produs de Dimensione Sport Italia, firma cu peste 15 ani de experienta in domeniu si lider de piata in producerea de echipamente pentru tuning pe plan international. Acest nou sistem consola este folosit de marea majoritate a tunerilor profesionisti din lume. Pentru programarea BDM se foloseste tot echipament produs in Italia de catre Dimensione Sport, denumit Trasdata. Fisierele de chiptuning sunt realizate in colaborare cu firma TuningFiles din Norvegia.

Respectand principiul satisfacerii oricarui client, grupul Videovox se poate mandri cu un numar permanent in crestere al serviciilor efectuate si cu un portofoliu impresionant de clienti.

Pentru a intra in legatura cu noi va rugam sa folositi pagina de contact.