Configurator Rapid Tuning.
Va rugam selectati marca, tipul si motorizarea autoturismului:

Configurator Videovox pentru Rapid Tuning.

Chiptuningul imbunatateste caracteristicile motoarelor prin modificarea software-ului intern al centralei ECU. Videovox foloseste aceasta metoda in special pentru autoturisme si autoutilitare avand motoare alimentate atat cu benzina cat si cu motorina.

In cadrul procedurii de Rapid Tuning va sunt oferite gratuit cate o masurare a acceleratiei, a puterii si cuplului motorului, inainte si dupa tuning. Masuratorile se fac cu ajutorul echipamentului si softului dedicat POWER SCAN.

Pentru verificarea posibilitatilor de crestere a puterii autoturismului dumneavoastra prin aceasta metoda, va rugam selectati tipul vehiculului, marca, modelul si motorizarea acestuia in configuratorul din partea stanga.

Pur si simplu alegeti marca autoturismului (ex. Dacia), apoi alegeti modelul (ex. Logan) si motorizarea (ex. 1.5 dCi 65CP), iar in final apasati butonul detalii configuratie. In cazul in care exista un set tuning pentru autoturismul dvs., veti fi informat despre cresterea de putere in urma optimizarii si pret.

Daca nu va regasiti motorizarea dvs. in configurator sau nu sunteti sigur de selectia facuta, va rugam sa ne contactati.